Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Landgraaf (Wilhelminaberg)

Landgraaf heeft een prima camperplaats nabij de Wilhelminaberg en het Park Gravenrode. De camperplek is voorzien van een goede verzorgde serviceplaats voor het gratis lozen van zwartwater of toilette, betalend water aanvullen en 220 volt aansluitingen. Het parkeergeld kan enkel worden betaald via de app aan/uit. Het centrum is ongeveer 2,5 km met diverse supermarkten, in de directe omgeving van de camperplek zijn verschillende restaurants en bars. Aan de Wilhelminaberg zijn de trappen, avonturen park, skihal, maar wandelen of fietsen kan natuurlijk ook want U bent in Limburg.
Landgraaf heeft een prima camperplaats nabij de Wilhelminaberg en het Park Gravenrode. De camperplek is voorzien van een serviceplaats met gratis lozen, betalen voor water en 220volt aansluiting.

adres

Casinolaan, 1
6372 XH Landgraaf
Limburg Nederland

gps

50.87190, 6.02262

prijs

€ 21,80 (2 personen + tax)
  € 23,30 van 01 mei t/m 30 sept

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
28 plaatsen
5 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+03860

ander in Limburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Landgraaf (Wilhelminaberg)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline