Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Neer (jachthaven)

De camperplaats aan watersportvereniging Hanssum in Neer een deelgemeente van Leudal heeft 12 verharde plaatsen ter beschikking aan de oever van de Maas. Een stortplaats voor het cassette toilette is te vinden aan het clubgebouw en U kan ook gratis water aanvullen maar er is geen plaats om vuilwater te lozen. Voor aansluiting op 220 volt moet extra betaald worden evenzo voor het gebruik van de douches. In het clubhuis is een bar met terras voor iedereen en in het centrum op ongeveer 1,5 km zijn bars, restaurant, bakker en supermarkten aanwezig. In het center van Neer is een bierbrouwerij, een klooster Keizerbosch en een oude Friedesse watermolen. 
De camperplaats aan watersportvereniging Hanssum in Neer een deelgemeente van Leudal heeft 12 verharde plaatsen ter beschikking aan de oever van de Maas met in de prijs water aanvullen en lozen toilette.

adres

Hanssum, 40
6086 BV Neer
Limburg Nederland

gps

51.25783, 6.00345

prijs

€ 15,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
12 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+05120

ander in Limburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Neer (jachthaven)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline