Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Meterik (De Zandberg)

In een landelijke omgeving aan de rand van natuurgebied Schadijkse Bossen is een camperplaats in Meterik met de naam De Zandberg, er zijn ruime plaatsen voor 36 campers groot en klein. De camperplek biedt U gratis een klein zuiver sanitair met warme douches of toiletten, een camperservice voor vuilwater of toilet te lozen, water aan te vullen, wifi en betalend een 220 volt aansluiting. U kan lekker wandelen in de bossen of als een koning met de fiets de rustige omgeving verkennen. Om te winkelen moet U naar Horst op een 4,5 km afstand van de camper parking daar zijn meerdere supermarkten, restaurants en bars.
In een landelijke omgeving aan de rand van natuurgebied Schadijkse Bossen is een camperplaats in Meterik met de naam De Zandberg, er zijn ruime plaatsen voor 36 campers groot en klein.

adres

Bergsteeg, 9
5964 NJ Meterik
Limburg Nederland

gps

51.45701, 5.99910

prijs

€ 14,50 (2 personen + tax)
  € 18,50 10 feb t/m 6 nov

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
36 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+04510

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Meterik (De Zandberg)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline