Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Maastricht (Papillon)

Maastricht heeft met Papillon een prachtige camperplaats aan de oever van de Maas met 100 ruime plaatsen en voor ieder een gazon aan de camper. De camperservice is ook zeer compleet met lozen, water aanvullen, 220 volt, douche, toilette, afwasbakken en wifi. De camper parking word betaald via een automaat met de bankkaart. Het centrum is op ongeveer 3 km van de camperplek maar er is een bushalte voor de deur en aldaar kan U genieten van horeca en winkelen. Verder is deze camper locatie geschikt als startpunt voor verschillende fietsroutes of wandelingen langs de Maas.
Maastricht heeft met Papillon een prachtige camperplaats aan de oever van de Maas met 100 ruime plaatsen. De camperservice is compleet met lozen, water aanvullen, 220 volt (betalend), douche, toilette, afwasbakken en wifi.

adres

Bosscherweg, 35
6219 ND Maastricht
Limburg Nederland

gps

50.87485,5.68025

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)
  € 20,00 van 1 jul t/m 31 aug
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
100 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (3 stemmen)
n°: nl+02320

ander in Limburg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Maastricht (Papillon)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline