Nederland Limburg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Bergen (Bos en Heide)

De camperplaats Bos en Heide in Bergen is netjes aangelegd aan de rand van het Nationaal Park-De-Maasduinen en heeft ruimte voor 30 campers. De camperparking op een groen grasveld is voorzien van alle campergemakken zoals water lozen, toilette lozen water aanvullen en 220 volt aansluitingen. Ook een klein maar proper sanitair is aanwezig met toiletten en wastafels. Vanaf het camperpunt kan U prachtige wandelingen of fietstochten maken doorheen het bosrijke gebied. Het centrum is op ongeveer 2,5 km en daar zijn diverse supermarkten om U te bevoorraden en U kan ook terecht in het winkeltje van de camperplek voor eigen producten. Voor een restaurant hoeft U maar een 750 meter te stappen.
De camperplaats Bos en Heide in Bergen is netjes aangelegd aan de rand van het Nationaal Park-De-Maasduinen en heeft ruimte voor 30 campers. In de prijs zoals lozen, water aanvullen en betalend 220 volt aansluitingen.

adres

Bedevaartsdijk
5854 PV Bergen
Limburg Nederland

gps

51.59013, 6.07295

prijs

€ 11,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 maart tot 01 november
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+02480

ander in Limburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Bergen (Bos en Heide)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline