Duitsland Baden Wurttemberg

vandaag open

2 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Kisslegg (Obersee)

Op een prachtig stuk natuur in Kisslegg heeft U een camperplaats direct aan de Obersee. Het is een verzorgde camperplek met 20 grote plaatsen op een verharde ondergrond. Er is een prima gratis loosplaats voor vuilwater of cassette toilette en betalend kan U water aanvullen en aansluiten op 220 volt. U bevindt zich aan het strandbad Obersee waar U gratis toegang heeft om te zwemmen daar zijn ook toiletten en douches alleen te gebruiken tijdens de openingsuren. Er is ook een cafetaria aan het openlucht zwembad waar U kan consumeren. Het centrum is gelegen op een kleine kilometer van de camperplek daar zijn bars, restaurants, winkels en supermarkt.
Op een prachtig stuk natuur in Kisslegg heeft U een camperplaats direct aan de Obersee. Er zijn 20 grote plaatsen op een verharde ondergrond met een gratis loosplaats en betalend water aanvullen en 220 volt.

adres

Strandbadweg, 2
88353 Kisslegg
Baden Wurttemberg Duitsland

gps

47.79541,9.87959

prijs

€ 7,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

2 van 5 (2 stemmen)
n°: de+03520

ander in Baden Wurttemberg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Kisslegg (Obersee)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline