Duitsland Baden-Wurttemberg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Heubach (zwembad)

Aan het openluchtzwembad van Heubach is een verzorgde camperplaats aan de rand van het centrum met plaats voor 6 campers. De camper voorzieningen zijn ook prima en in orde met gratis lozen van zwart water of cassette toilette en betalend water aanvullen of 220 volt. Het zwembad is voor openbaar en dus voor iedereen toegankelijk daar zijn natuurlijk ook toiletten, douches en een cafetaria. Supermarkten, restaurant en bars is te vinden op enkele meters van de camper parking evenzo ook het center van de stad. 
Aan het openluchtzwembad van Heubach is een verzorgde camperplaats aan de rand van het centrum met plaats voor 6 campers en voorzieningen om te lozen en betalend 220 volt & water aanvullen.

adres

Mogglinger Strasse, 41
73540 Heubach
Baden-Wurttemberg Duitsland

gps

48.79725, 9.93766

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03510

ander in Baden-Wurttemberg


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Heubach (zwembad)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline