Duitsland Baden Wurttemberg

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Hufingen (Breg)

Hufingen is voorzien van een mooie rustige camperplaats aan de oever van rivier Breg met plaats voor 22 campers. Service in de prijs is lozen, U moet extra betalen voor een 220 volt aansluiting en water aanvullen. De camper parking heeft een info punt voor meer informatie over de omgeving met een klein sanitair gebouw met douches en toiletten. Het centrum is gelegen op ongeveer een 500 meter van de camperplek en voorzien van diverse restaurant, bars en een supermarkt voor de dagelijkse dingen. Rustig wandelen of fietsen langs de Breg is een prima bezigheid.
Hufingen is voorzien van een mooie rustige camperplaats aan de oever van rivier Breg met plaats voor 22 campers. Service in de prijs is lozen, U moet extra betalen voor een 220 volt aansluiting en water aanvullen.

adres

Braunlingerstrasse
78183 Hufingen
Baden Wurttemberg Duitsland

gps

47.92316,8.48632

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
22 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+00340

ander in Baden Wurttemberg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Hufingen (Breg)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline