Duitsland Baden Wurttemberg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Hardheim (oud treinstation)

Rustige camperplaats aan de rand van het centrum in Hardheim aan het oude treinstation. Gratis camper parking met12 ruime parkeer plaatsen en alle basis voorzieningen voor het lozen van vuilwater of toilet en aanvullen van vers water. Op de camperplaats staan diverse palen met 220 volt aansluitingen waar U mits betaling kan aansluiten. Supermarkt, horeca en het center liggen op loopafstand van de camper parking. U kan wandelen of fietsen en genieten aan de camper.
Rustige camperplaats aan de rand van het centrum in Hardheim. Gratis camper parking met 12 ruime plaatsen en service voor het lozen en aanvullen vers water, 220 volt is betalend.

adres

Bahnhofstrasse, 18
74736 Hardheim
Baden Wurttemberg Duitsland

gps

49.60225,9.47126

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
12 plaatsen
8 dagen verblijven
lengte 10 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00330

ander in Baden Wurttemberg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Hardheim (oud treinstation)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline