Duitsland Baden Wurttemberg

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Freudenberg (Main)

Een prachtig uitzicht vanop de camperplaats in Freudenberg direct aan de oever van de Main met plaats voor 10 campers. Service voor het lozen van grijswater en toilet is in de prijs voor water aan te vullen betaald U extra alsook voor een 220 volt aansluiting. U kan heerlijk fietsen langs de rivier vertrekkend vanaf het fietspad voor de camper parking. Het centrum is op 100 meter afstand met restaurants, bars en een supermarkt vindt U op ongeveer 500 meter. Het kasteel is een bezoek waard maar is wel een flinke klim maar het loont de moeite en geeft een prachtig uitzicht over de omgeving.
Een prachtig uitzicht vanop de camperplaats in Freudenberg direct aan de oever van de Main met plaats voor 10 campers. Service voor het lozen is in de prijs, voor water en 220 volt extra betalen.

adres

Hauptstrasse, 152
97896 Freudenberg
Baden Wurttemberg Duitsland

gps

49.74004,9.31908

prijs

€ 6,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: de+00320

ander in Baden Wurttemberg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Freudenberg (Main)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline