Duitsland Baden-Wurttemberg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Geisingen (Donau)

Aan een oude arm van rivier de Donau in Geisingen is een rustige en verzorgde camperplaats. Er zijn 37 verharde plaatsen beschikbaar allemaal netjes met een gazon naast de camper voor ieder. Een gratis serviceplaats is ter beschikking om het lozen van zwart water of cassette toilette en gratis wifi. Voor 220 volt en water aanvullen moet extra betaald worden. De camperplek moet betaald worden aan een parkeerautomaat en bij een langer verblijf is het goedkoper. U verblijft op een grote groene zone op een 300 meter van het centrum met bakker, supermarkt, horeca en andere. Wandelend of fietsend aan de Donau of zo de omgeving verkennen is een prima idee.
Aan een oude arm van rivier de Donau in Geisingen is een rustige en verzorgde camperplaats. Er zijn 37 verharde plaatsen beschikbaar met in de prijs lozen en voor water en 220 volt extra betalen.

adres

Am Espen, 8
78187 Geisingen
Baden-Wurttemberg Duitsland

gps

47.92019, 8.64965

prijs

€ 11,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
37 plaatsen
24 uur verblijven
lengte onbekend

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03100

ander in Baden-Wurttemberg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Geisingen (Donau)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline