Duitsland Baden Wurttemberg

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Bad Urach (Albthermen)

Een verzorgde camperplaats in Bad Urach aan de Albthermen met ruimte voor 26 campers. Na betaling van Uw parkeerticket kan U de sleutel voor de stroomkast afhalen in het nabij gelegen toerisme kantoor of de thermale baden. Voor het lozen van grijswater of tanken vers water moet extra betaald 220 volt is in de prijs begrepen. De camper parking is gelegen in een prachtige wandelomgeving met een mooi oud dorp binnen wandelafstand. Een mooie waterval van 40 meter hoog moet U zeker bezoeken bevindt zich ook binnen wandelafstand vanaf camperplaats. Na de wandelingen of fietstochten kan U relaxen in de thermale baden.
Een verzorgde camperplaats in Bad Urach aan de Albthermen er is ruimte voor 26 campers. Voor het lozen van grijswater of tanken vers water moet extra betaald 220 volt is in de prijs begrepen.

adres

Bäderstrasse
72574 Bad Urach
Baden Wurttemberg Duitsland

gps

48.50063,9.37699

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
betalend
cassette lozen
betalend
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
26 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+00300

ander in Baden Wurttemberg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Bad Urach (Albthermen)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline