Duitsland Baden Wurttemberg

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Amtzell (Buechelwiesen)

In Amtzell op een prachtige locatie is een camperplaats Buechelwiesen met een mooi uitzicht op de heuvels met 27 ruime verharde plekken en een verzorgd grasveld rondom. Service in de parkeerprijs om vuilwater of toilet te lozen en watertank aan te vullen, extra betalen voor 220 volt aansluiting en een sanitaire gebouw met douche en toiletten. Naast de camperplaats is een bar-restaurant en het centrum van Amtzell met supermarkt ligt op ongeveer 4 km afstand maar de bakker komt in de morgen langs de camperparking om U te voorzien van vers brood.
In Amtzell op een prachtige locatie is een camperplaats Buechelwiesen met een mooi uitzicht op de heuvels met 27 ruime verharde plekken, een verzorgd grasveld rondom en een basisservice in de prijs.

adres

Buchel, 3
88279 Amtzell
Baden Wurttemberg Duitsland

gps

47.70865,9.76592

prijs

€ 13,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
27 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 11 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00290

ander in Baden Wurttemberg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Amtzell (Buechelwiesen)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline