Belgie Antwerpen

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Sint Katelijne Waver (Voorland)

Netjes aangelegde camperplaats Voorland achter het gemeentehuis van Sint Katelijne Waver aan een park De Paarse Dino. Alle voorzieningen zijn aanwezig afval water & wc lozen aan vullen watertank en 220 volt de 2 laatste zijn wel extra te betalen. Het is een perfect startpunt voor mooie een fietstocht of wandeling. Het centrum van Sint Katelijne Waver is op loopafstand met enkele restaurants en bars. In de omgeving heeft U ook op ongeveer 1 km een supermarkt. Het is een geliefde camperplaats vanwege de rust en daarom altijd campers aanwezig. 
Netjes aangelegde camperplaats Voorland achter het gemeentehuis van Sint Katelijne Waver aan een park De Paarse Dino. Voorzieningen zijn lozen, aan vullen watertank en 220 volt is betalend.

adres

Katelijnestraat
2860 Sint Katelijne Waver
Antwerpen Belgie

gps

51.06821,4.53660

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
4 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+01890

ander in Antwerpen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Sint Katelijne Waver (Voorland)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline