Belgie Antwerpen

vandaag open

3 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Geel (zwembad)

De gereserveerde camperplaatsen in Geel zijn gelegen op de grote parking Pas aan het openbare zwembad met ruimte voor 7 campers. De camperparking heeft alle voorzieningen voor het lozen van water of chemisch toilette, water aanvullen en 220 volt is eveneens aanwezig maar hiervoor moet extra betaald worden met muntstukken. De camperplaats moet betaald worden met een dag ticket aan de parkeerautomaat opgelet zaterdagen, zondagen en feestdagen is het gratis parkeren. U staat hier op een goede locatie om het centrum van Geel te bezoeken dat ongeveer 200 meter stappen is. Maar in de nabije omgeving kan U perfect fietsen, wandelen en zijn er verschillende bezienswaardigheden.
De gereserveerde camperplaatsen in Geel zijn gelegen op de grote parking Pas aan het openbare zwembad met ruimte voor 7 campers. Voorzieningen gratis om te lozen, water aan te vullen en 220 volt extra betalen.

adres

Nonnegang
2440 Geel
Antwerpen Belgie

gps

51.15852, 4.99142

prijs

€ 6,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 11 meter

meningen

3 van 5 (4 stemmen)
n°: be+02500

ander in Antwerpen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Geel (zwembad)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline