Belgie Antwerpen

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Bornem (Breeven)

In een prachtig recreatie gebied is een camperplaats in Bornem aan het zwembad Breeven met 7 gereserveerde plaatsen voor campers. Aan de achterzijde van het zwembadgebouw is een service plaats om vuilwater of toilette te lozen deze diensten zijn gratis. Voor de watertank aan te vullen moet extra betaald worden en er zijn geen 220 volt aansluitingen. U bevindt zich in een groene omgeving met diverse sportvelden voor atletiek, golf, voetbal, tennis en padel. Het is ongeveer 1,5 km tot het centrum met verschillende horeca en winkels maar op wandelafstand is er ook een supermarkt voor Uw inkopen. 
In een prachtig recreatie gebied is een camperplaats in Bornem aan het zwembad Breeven met 7 gereserveerde plaatsen voor campers. Aan de achterzijde van het zwembadgebouw is een service plaats.

adres

Barelstraat, 111
2880 Bornem
Antwerpen Belgie

gps

51.09147, 4.23493

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+05010

ander in Antwerpen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Bornem (Breeven)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline