Belgie Antwerpen

vandaag open

2.7 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Brasschaat (Sportoase Elshout)

Op de camperplaats Sportoase Elshout in Brasschaat staat U ideaal voor de verkenning van het Peerdbos en U kan overnachten aan de rand van het prachtig Brasschaats park, op wandelafstand van het centrum. Naast de camperplaats heeft U het sportcentrum Sportoase met een taverne, maar in het dorp is heel veel vertier en kan U winkelen zoveel U wenst. De camperservice is ongeveer 50 meter van de camper parking richting sportcenter, lozen is gratis 220 volt en water aanvullen betalend. De ondergrond van de camperplaats is zand met dolomiet en U staat onder de bomen dit is koel in de zomer maar minder goed voor de satelliet ontvangst. Voor te wandelen en fietsen is dit een uitgelezen camper parking.
Op de camperplaats Sportoase Elshout in Brasschaat staat U ideaal voor de verkenning van het Peerdbos en U kan overnachten aan de rand van het park. Lozen is gratis 220 volt en water aanvullen betalend.

adres

Elshoutbaan, 21
2930 Brasschaat
Antwerpen Belgie

gps

51.28550,4.50365

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
4 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.7 van 5 (6 stemmen)
n°: be+00070

ander in Antwerpen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Brasschaat (Sportoase Elshout)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline