Belgie Antwerpen

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Heist op den Berg (Sportoase De Lo)

Camperplaats in Heist op den Berg is gelegen naast het sportcomplex van Sportoase De Lo en biedt plaats aan 5 campers. U verblijft hier op een nette grote verharde mixparking met gereserveerde plaatsen voor campers. De aangeboden service water lozen, water aanvullen en toilette lozen is gratis. Voor gebruik te maken van een camperparking dient U de qr-code te scannen of U aan te melden in de sporthal. Tijdens de openingsuren van Sportoase kan U zwemmen, gebruik maken van de toiletten en is er is ook een brasserie beschikbaar voor te drinken of een hapje. Het centrum van het dorp is ongeveer op 1 km met diverse winkels bars of restaurants maar op een 200 meter van de camperplek heeft U al een supermarkt. 
Camperplaats in Heist op den Berg is gelegen naast het sportcomplex van Sportoase De Lo en biedt plaats aan 5 campers met een gratis service voor lozen en aanvullen water.

adres

Lostraat, 70
2220 Heist op den Berg
Antwerpen Belgie

gps

51.06353, 4.73605

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+02900

ander in Antwerpen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Heist op den Berg (Sportoase De Lo)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline