Belgie Antwerpen

vandaag open

3.5 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Putte (sportcomplex)

Camperplaats aan het sportcomplex van Putte is op een parking met 2 gereserveerde plaatsen voor campers. Gratis verblijf met service deze bestaat uit lozen vuilwater, lozen cassette toilette en aanvullen watertank er zijn geen 220 volt aansluitingen. De camperplek is gelegen in een groene rustige omgeving met speeltuin en enkele sportverenigingen. Op ongeveer 1 km is het centrum van Putte met diverse winkels, bakker, supermarkt, bars en restaurants. Aansluitingen op fiets & wandelroutes zijn op korte afstand bereikbaar.
Camperplaats aan het sportcomplex van Putte is op een parking met 2 gereserveerde plaatsen voor campers. Gratis verblijf met service deze bestaat uit lozen vuilwater, lozen cassette toilette en aanvullen watertank.

adres

Heuvel, 41
2580 Putte
Antwerpen Belgie

gps

51.04695,4.62466

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3.5 van 5 (4 stemmen)
n°: be+04990

ander in Antwerpen


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Putte (sportcomplex)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline