Belgie Antwerpen

vandaag open

1.9 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Arendonk (zwembad)

De camperplaats in Arendonk is een parking gelegen naast het gemeentelijk zwembad met gereserveerde ruimte voor 5 campers. Tijdens de openingsuren van het zwemcomplex is het wel wat drukker op de parking maar voor campers zijn de plaatsen gereserveerd. U kan douchen of het toilet gebruiken, maar dit alleen als U gebruik maakt van het zwembad. Na sluitingstijd is het rustig op de camperplaats om te verblijven of te slapen. Er is trouwens een prima cafetaria met terras en aanpalend een mooie speeltuin. Het centrum van Arendonk is dichtbij en daar vindt U alles wat nodig is om te overleven met de nodige horeca. Supermarkten zijn beschikbaar op loopafstand.
De camperplaats in Arendonk is een parking gelegen naast het gemeentelijk zwembad met gereserveerde plaatsen voor 5 campers. Horeca en supermarkten zijn beschikbaar op loopafstand.

adres

De Vloed
2370 Arendonk
Antwerpen Belgie

gps

51.32253,5.08610

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

1.9 van 5 (8 stemmen)
n°: be+00060

ander in Antwerpen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Arendonk (zwembad)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline