Belgie Antwerpen

vandaag open

2.2 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Brecht (gemeentehuis)

De camperplaats in Brecht centrum heeft grenzend aan de parking het gemeente park, waar U rustig kan genieten. De locatie gratis bied geen camperservice of ander gemak maar is wel geschikt om de omgeving te verkennen. Het is een landelijke gemeente waar U het in alle rust kan ontdekken te voet of met de fiets. Winkel, bakker, frituur, taverne, restaurant is allemaal te voet bereikbaar. Op korte afstand van de parkingplaats is ook een afgesloten hondenweide. De parking is nabij het gemeentehuis en bibliotheek van Brecht wat meebrengt dat er wel wat activiteit plaatsvind op weekdagen tijdens de dag uren. Maar s' avonds of het weekend is het rustig om te verblijven en overnachten. 
De camperplaats in Brecht centrum heeft grenzend aan de parking het gemeente park, waar U rustig kan genieten. De gratis locatie bied geen camperservice of ander gemak maar is wel geschikt om de omgeving te verkennen.

adres

Mudaeusstraat, 9
2960 Brecht
Antwerpen Belgie

gps

51.34808,4.64145

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.2 van 5 (6 stemmen)
n°: be+00080

ander in Antwerpen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Brecht (gemeentehuis)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline