Spanje Valencia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats San Rafael del Rio (Spatzle Fritz)

Op 7 km van de autobaan richting Valencia is een camperplaats in San-Rafael-del-Rio aan restaurant Spatzle-Fritz met plaats voor 50 campers. Het gebruik van de service plaats is in de prijs deze biedt U, lozen van vuilwater of cassette en watertank aanvullen, voor een 220 volt aansluiting moet extra betaald worden. Deze camperplek is niet bedoeld voor een lang verblijf maar als doorreisplaats want U mag maximum 48 u blijven. U kan gebruik maken van de bar of het restaurant voor een lekkere maaltijd. Het centrum San Rafael del Rio is op 4 km maar daar is niet veel te beleven voor een daguitstap of inkopen kan U beter naar Ulldecona op 6 km daar vindt U een gezellig centrum met supermarkt, winkels, bars en restaurants.
Op 7 km van de autobaan richting Valencia is een camperplaats in San-Rafael-del-Rio aan restaurant Spatzle-Fritz met plaats voor 50 campers. Het gebruik van de service plaats is in de prijs.

adres

CV-11
12510 San-Rafael-del-Rio
Valencia Spanje

gps

40.57569, 0.39401

prijs

€ 13,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+05030

ander in Valencia


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats San Rafael del Rio (Spatzle Fritz)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline