Spanje Valencia

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Daimus (Dunes)

De goed verzorgde camperplaats in Daimus heeft plaats voor 50 campers, het is een uitstekende uitvalbasis om op loopastand het centrum te bezoeken en te wandelen aan zee. De camperplaats biedt U alle camperservice exclusief 220 volt daar moet U extra voor betalen. Lozen, water aanvullen wc, douche, wifi is in de prijs. U heeft verder ook de mogelijkheden om een wasmachine, droger te gebruiken ook mits extra betaling. U vindt in de directe omgeving alles om langer te verblijven supermarkten, restaurants en bars. De prijs wordt ook lager bij langer verblijf.
De goed verzorgde camperplaats in Daimus het is een uitstekende uitvalbasis om op loopastand het centrum te bezoeken en te wandelen aan zee. Lozen, water aanvullen wc, douche, wifi is in de prijs, 220volt is extra.

adres

Carrer Garbí, 2
46710 Daimus
Valencia Spanje

gps

38.96996,-0.14555

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)
  € 12,00 van 01 jul t/m 31 aug

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: es+01960

ander in Valencia


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Daimus (Dunes)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline