Spanje Valencia

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats El-Campello (Area-7)

Area 7 is de naam van een camperplaats in El Campello deel Frabraquer op 500 meter van zee & strand met ruimte voor 112 campers. De aangeboden service is in de prijs begrepen en bestaat uit vuil water of cassette lozen, water aanvullen, douche, toilette en wifi. Voor 220 volt en wasmachine moet extra betaald worden. De camper parking is gelegen op een 500 meter van zee met wandelboulevard en diverse bar-restaurants en een kleine supermarkt. Om te winkelen kan U best naar het winkelcentrum San-Juan op ongeveer 2 km vanaf de camperplek, het centrum van El Campello is 3 km wandelen of fietsen langs het strand.
Area-7 is de naam van een camperplaats in El Campello op 500 meter van zee & strand met ruimte voor 112 campers. Service is in de prijs begrepen en bestaat uit lozen, water aanvullen, douche, toilette, wifi en extra betalen voor 220 volt.

adres

Avenida del Fabraquer, 14
03560 El Campello
Valencia Spanje

gps

38.40478, -0.40963

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
112 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: es+05530

ander in Valencia


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats El-Campello (Area-7)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline