Spanje Valencia

vandaag open

3.7 van 5 (14 stemmen)

camperplaats Calpe (Paraiso Camper)

Camperplaats Paraiso-Camper nabij het centrum van Calpe is een prachtige camper parking om te verblijven. De camperplaats is zeer populair bij langblijvers omdat deze ideaal gelegen is en U flinke kortingen krijgt vanaf wanneer U meer dan 3 nachten verblijft. Er zijn 47 standaard plaatsen 50 m² en 14 grote van meer dan 50 m² met een meerprijs. U heeft alle voorzieningen die nodig zijn om het aangenaam te maken met gratis lozen vuilwater of toilette, water aanvullen, afwastafels, wc, douche, wifi en 5 kwh stroomverbruik per 24 u. Was & droogmachines zijn ter beschikking met een extra bijdrage. Supermarkt op 100 meter, winkels, restaurants, bars, wandelboulevard, zee en center alles op minder dan 1 km. 
Camperplaats Paraiso-Camper nabij het centrum van Calpe is een prachtige camper parking om te verblijven met ruimte voor 61 campers. Inclusief lozen, water aanvullen, afwastafels, wc, douche, wifi en 5 kwh stroomverbruik per 24 u.

adres

Urbanizacion Los Almendros, 9a
03710 Calpe
Valencia Spanje

gps

38.64909,0.06643

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
  € 18,00 seizoen gebonden

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
61 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

meningen

3.7 van 5 (14 stemmen)
n°: es+01850

ander in Valencia


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Calpe (Paraiso Camper)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline