Spanje Valencia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Betera (Valencia camper park)

In Betera is een camperplaats in een groene rustige omgeving met de naam Valencia camper park. De camper parking is voorzien op een 70 campers maar heeft standaard wel smalle plaatsen. De service houd in gratis vuil water of toilette lozen, afwastafels, toiletten, douches, wifi en in het seizoen is ook het zwembad beschikbaar. Betalend kan U de watertank aanvullen, aansluiten op 220 volt en gebruik maken van was & droogmachines. U kan dagelijks vers brood bestellen en gebruik maken van de bar met tapas op de camperplek. Wenst U naar Valencia kan dit natuurlijk met de fiets maar ook met de metro die vertrek op een 300 meter van de camperplaats. Het centrum van Betera is op 2 km en daar zijn meerdere bars, restaurants, winkels en supermarkten.
In Betera is een camperplaats in een groene rustige omgeving met de naam Valencia camper park. De camper parking is voorzien op een 70 campers maar heeft standaard wel smalle plaatsen.

adres

Calle Universo
46117 Betera
Valencia Spanje

gps

39.57951,-0.44503

prijs

€ 13,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
78 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04110

ander in Valencia


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Betera (Valencia camper park)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline