Spanje Valencia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Alfaz del Pi (Orange Grove)

Tussen de appelsienen bomen op een rustige locatie in Alfaz del Pi is een camperplaats met rond het zwembad plaats voor 35 campers. De camperservice is gratis en prima geregeld met individuele loos put, water tappunt, centraal gelegen toilette lozen, loosplaats voor vuilwater, wifi. Ook gratis sanitaire voorzieningen met afwasplaats, toiletten, douches en een zwembad. Betalend 220 volt aansluiting, was en droogmachine. Op 2 km is het centrum van Alfaz del Pi of Albir een kustplaats met een mooi strand. De twee dorpen hebben veel restaurants, bars, winkels, supermarkten en een weekmarkt met verse groente of fruit. 
Tussen de appelsienen bomen op een rustige locatie in Alfaz del Pi is een camperplaats met rond het zwembad plaats voor 35 campers met service gratis lozen en aanvullen extra voor 220 volt.

adres

Camí d'Alguers, 65
03580 Alfaz-Del-Pi
Valencia Spanje

gps

38.58541, -0.08420

prijs

€ 13,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
35 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04100

ander in Valencia


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Alfaz del Pi (Orange Grove)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline