Spanje Valencia

vandaag open

2 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Altea (San Antonio)

Camper-Park-San-Antonio is een verzorgde camperplaats tussen Altea en Albir direct aan de kustlijn er zijn 50 plaatsen voor campers. Op de camper parking staat U een centrale plaats om beide steden te bezoeken. De camperservice inclusief is goed aangelegd voor het lozen van vuil water of toilette cassette en water aan te vullen. Ook in de prijs zijn warme douches, afwastafels en toilette. Wenst U een 220 volt aansluiting dan moet U extra betalen. Bij langer verblijf 10% korting op meer dan 15 dagen, 20% korting voor meer dan 30 dagen. Vertier, bars, restaurants, winkels, supermarkten, jachthaven en stranden alles op loopafstand van de camperplek.
Camper-Park-San-Antonio is een verzorgde camperplaats tussen Altea en Albir direct aan de kustlijn er zijn 50 plaatsen voor campers. Alle service inclusief ook douche en toilette, alleen 220 volt betalen.

adres

Carretera del Albir, 6
03590 Altea
Valencia Spanje

gps

38.58547,-0.05986

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 23 september tot 11 mei
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2 van 5 (4 stemmen)
n°: es+03260

ander in Valencia


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Altea (San Antonio)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline