Spanje Murcia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Zeneta (Casablanca)

De camperplaats in Zeneta met de naam Casablanca camperpark is een verzorgde locatie en biedt plaats aan 80 campers. Een prima serviceplaats met in de prijs lozen cassette, vuil water en water aanvullen. Verder is er ook gratis een afwasplaats, toiletten, douches, zwembad en wifi. Voor 220 volt of gebruik van de was & droogmachines moet extra betaald worden. Op het terrein is een restaurant, bar aanwezig met terras en kan U brood bestellen. Op ongeveer 2 km heeft U een supermarkt voor Uw inkopen en naar het centrum van Murcia is het ongeveer 14 km, maar met de bus die aan de ingang van de camperplek stopt of met de fiets is dat zeker binnen bereik.
De camperplaats in Zeneta met de naam Casablanca camperpark is een verzorgde locatie en biedt plaats aan 80 campers, met service in de prijs lozen, water aanvullen, douches, wifi en zwembad.

adres

Carretera F-16, km 648
30588 Zeneta
Murcia Spanje

gps

38.002014, -1.019671

prijs

€ 14,50 (2 personen + tax)
  € 20,00 van 21 maa t/m 21 sep

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
80 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04960

ander in Murcia


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Zeneta (Casablanca)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline