Spanje Murcia

vandaag open

4 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Mazarron (Area Camper Mazarron)

Area camper Mazarron is een voorbeeld camperplaats met verzorgde ruime plaatsen voor 272 campers en prima georganiseerd. De service die aangeboden word in de prijs is vuilwater of toilette lozen, watertank aanvullen, toilette, afwastafels en een zwembad. Tegen betaling kan U aansluiten op 220 volt, douchen in het mooie zuiver sanitaire gebouw, wasmachine en droger gebruiken. Op het camperterrein is een bar, restaurant en U kan elke dag vers brood halen. Op 2 km van de camperparking kan U via kleine wegen naar verschillende supermarkten, restaurants of naar het strand en de haven al zijn deze laatste nog 1 km verder. Om de omgeving of het centrum te verkennen gebruikt U best een vervoermiddel want te voet is het was te ver. 
Area camper Mazarron is een voorbeeld camperplaats met verzorgde ruime plaatsen voor 272 campers en prima georganiseerd, alle service in de prijs alleen 220 volt is extra te betalen.

adres

carretera a Mazarron
30870 Mazarron
Murcia Spanje

gps

37.58922, -1.29109

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
272 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (4 stemmen)
n°: es+05210

ander in Murcia


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Mazarron (Area Camper Mazarron)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline