Spanje Murcia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Calabardina (Tortuga Mora)

Op een prachtige rustige locatie direct aan zee is een camperplaats in Calabardina met de naam Tortuga-Mora, de camperplek biedt U een ruime plaats en is voorzien op 30 campers. Vuilwater of toilette lozen is gratis voor watertank te vullen en 220 volt betaald U extra. Eveneens gratis zijn toilette en wifi en betalend douches of wasmachine. Naast de camperparking is een bar & restaurant met een uitgebreid menu en een mooi zicht op zee maar deze is alleen open in het seizoen. Naast genieten aan het strand van Playa del Hoyo of aan het naturistenstrand Playa del Charco kan U ook naar het centrum van Calabardina op ongeveer 3 km voor Uw inkopen in de lokale supermarkt.
Op een prachtige rustige locatie direct aan zee is een camperplaats in Calabardina met de naam Tortuga-Mora, de camperplek biedt U een ruime plaats en is voorzien op 30 campers.

adres

Camino del Sombrerico, 39 RM-D15
30889 Calabardina
Murcia Spanje

gps

37.44772,-1.48405

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+05040

ander in Murcia


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Calabardina (Tortuga Mora)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline