Spanje Murcia

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Los Alcazares (Eco area)

De camperplaats in Los-Alcazares Eco-area is een moderne camperplek met eigen stroomvoorzieningen door zonnepanelen en plaats voor 115 campers. De camper parking is gelegen aan een kilometers lang zandstrand met brede en smalle stranden met een even lange wandel boulevard. De camperservice is goed geregeld en iedere plek heeft een eigen 220 volt en wateraansluiting U kan ook kiezen voor een grotere plek dan de standaard (7x10) voor een meerprijs. Er is een toilette en betalend 220 volt, douche, wifi, was of droogmachine. In het mega centrum heeft U supermarkten, winkels, restaurants en bars. Buiten wandelen en fietsen is er ook een golfterrein of kan U zwemmen, vissen, surfen, bootje varen, jetskiën enz..
De camperplaats in Los-Alcazares Eco-area is een moderne camperplek met eigen stroomvoorzieningen door zonnepanelen en plaats voor 115 campers. In de prijs lozen en water tanken, betalen voor 220 volt en douche.

adres

Calle Fragata
30710 Los-Alcazares
Murcia Spanje

gps

37.76501, -0.82868

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
115 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: es+02590

ander in Murcia


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Los Alcazares (Eco area)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline