Spanje Murcia

vandaag open

2.8 van 5 (10 stemmen)

camperplaats Cartagena (Los Dolores)

De camperplaats in Cartagena Los-Dolores is een goede en nette camper parking op ongeveer 5 km van het centrum van Cartagena. Deze afstand is goed te doen met de fiets maar er gaat ook een bus de halte is 400 meter van de camper area. In het centrum zijn diverse restaurant en bars. Op de camperparking zijn voldoende faciliteiten met in de prijs lozen vuilwater of cassette, watertank aanvullen, wifi en 220 volt, het is een bewaakte camperplek. Voor Uw inkopen hoeft U niet naar het centrum, daar er op 500 meter afstand voldoende mogelijkheden zijn zoals een supermarkt en horeca zaken van allerhande. De bakker komt in de morgen langs op met verse bakkerswaren.
De camperplaats in Cartagena Los-Dolores is een goede en nette camper parking op ongeveer 5 km van het centrum van Cartagena. Faciliteiten in de prijs lozen, watertank aanvullen, wifi en 220 volt.

adres

Molino derribao
30310 Cartagena
Murcia Spanje

gps

37.65363,-1.00346

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 september tot 31 mei
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.8 van 5 (10 stemmen)
n°: es+01810

ander in Murcia


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Cartagena (Los Dolores)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline