Spanje Murcia

vandaag open

3.6 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Los Ramos (Huerta de Murcia)

Te midden van de citroenplantages vindt U de rustige camperplaats Huerta-de-Murcia in Los-Ramos met ruimte voor 32 campers. Het is een prachtige locatie voor een camper parking waar alle faciliteiten aanwezig zijn met lozen, douche, toilette, 220 volt, water en wifi alles is in de prijs. Het oude centrum en supermarkt is op een afstand van ongeveer 1 km, daar vindt U ook restaurants en bars. Met de fiets naar de grootstad Murcia is ook perfect mogelijk langs het fietspad op ongeveer 10 km afstand maar er komt ook een bus in het dorp naar Murcia.
Te midden van de citroenplantages vindt U de rustige camperplaats Huerta-de-Murcia in Los-Ramos met ruimte voor 32 campers. Service lozen, douche, toilette, 220 volt, water en wifi alles is in de prijs.

adres

Carril Canovas, 19
30589 Los Ramos
Murcia Spanje

gps

38.00707,-1.04335

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
32 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.6 van 5 (7 stemmen)
n°: es+01820

ander in Murcia


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Los Ramos (Huerta de Murcia)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline