Spanje Murcia

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Cartagena (Los Olivos)

Midden in de natuur en het achterland van Cartagena is een camperplaats Los Olivos met ruimte voor 80 campers in een afgesloten camperpark. De service met in de prijs lozen vuil water of cassette, water aanvullen, toilette, douche, wifi. Betalend 220 volt aansluiting en gebruik van was of droogmachine. De dagprijs gaat omlaag wanneer U hier langer verblijft. Elke dag komt de bakker , wekelijks komt er een groenten kar, een kaasboer en een minimarket langs om U te voorzien. Om naar een supermarkt te gaan moet U een vervoermiddel gebruiken want dat is op ongeveer 7 km. Naar Cartagena centrum is het 11 km al is het goed te doen met de fiets daar zijn restaurants, bars, supermarkten, haven, enz ... In directe omgeving zijn veel wandelroutes doorheen het mooie gebied.
Midden in de natuur regio Cartagena is een camperplaats Los Olivos met ruimte voor 80 campers in een afgesloten camperpark. De service met in de prijs lozen, aanvullen, toilette, douche, wifi en betalend 220 volt.

adres

Pasaje Puertos Abajo, 79
30396 Cartagena
Murcia Spanje

gps

37.64951, -1.11056

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
80 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: es+05500

ander in Murcia


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Cartagena (Los Olivos)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline