Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Seguiniere (Prairie)

Op de oever van rivier Moine is een camperplaats in Seguiniere achter de centrum parking La-Prairie er is plaats voor 20 campers op gras met een verharde ondergrond. In de prijs is begrepen een complete service voor het lozen van vuil water of cassette toilette, water aanvullen, 220 volt aansluiting en wifi. Op loopafstand van de camperplek is een bakker met snackbar, restaurant, bar en een kleine supermarkt. Op een 500 meter heeft U een groot winkelcentrum met diverse shops en ook een fastfood tent. 
Op de oever van rivier Moine is een camperplaats in Seguiniere achter de centrum parking La-Prairie er is plaats voor 20 campers op gras met een verharde ondergrond. De complete service is in de prijs.

adres

Avenue de Nantes, 12
49280 La Seguiniere
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

47.06003,-0.93705

prijs

€ 11,40 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+04980

ander in Pays-De-La-Loire


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Seguiniere (Prairie)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline