Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats La Faute sur Mer (Les Pins)

In La-Faute-sur-Mer een deelgemeente van Aiguillon-la-Presquile is een camperplaats Les-Pins met plaats voor 31 campers waarvan een gedeelte met schaduw. Een service in de prijs voor vuilwater of toilet lozen, water aanvullen en 220 volt aansluitingen maak de camperplek compleet. Naast de camper parking is een openbaar toilette en een kantoor voor toeristen voor meer info over de buurt. Zee & een zandstrand van enkele kilometers lang zijn te vinden op minder dan 1 km van de camperplaats. Het centrum met supermarkten, bakker, restaurants en bars is allen op loopafstand van de camper locatie.  
In La-Faute-sur-Mer een deelgemeente van Aiguillon-la-Presquile is een camperplaats Les-Pins met plaats voor 31 campers. Een service in de prijs voor lozen, aanvullen en 220 volt.

adres

Rond Point Fleuri
85460 La-Faute-sur-Mer
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

46.332948,-1.322309

prijs

€ 12,19 (2 personen + tax)
  € 13,29 van 1 apr t/m 30 sep
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
31 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+04800

ander in Pays-De-La-Loire


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats La Faute sur Mer (Les Pins)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline