Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Jard Sur Mer (zee & strand)

Prachtige camperplaats in Jard-sur-Mer, diverse plaatsen hebben zicht op zee, er is plaats voor 16 campers met ook een directe toegang tot het strand. Camper service voor het lozen van toilet of vuil water is in de prijs, tanken van vers water moet extra betaald worden. De betalingen gebeuren via een automaat met de bankkaart. Het centrum met diverse winkels, restaurants en bars is op loopafstand. Natuurlijk kan U in de regio ook aangenaam fietsen, zonnen aan zee of oesters en andere verzamelen.
Prachtige camperplaats in Jard-sur-Mer, diverse plaatsen hebben zicht op zee er is ook een directe toegang tot het strand. Service voor het lozen van toilet of vuil water is in de prijs, tanken vers water is extra betalen.

adres

Route des Goffineaux, 46
85520 Jard-sur-Mer
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

46.41076,-1.5934

prijs

€ 6,20 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
16 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+01290

ander in Pays-De-La-Loire


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Jard Sur Mer (zee & strand)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline