Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats La Faute sur Mer (Les Amourettes)

Op de camperplaats Les-Amourettes in La-Faute-sur-Mer bevindt U zich op een schiereiland met plaats voor 32 campers. Aan de ene zijde heeft U een prachtig lang zandstrand, aan de andere kant Port-de-L-Aiguillon-la-Presquile een vissershaven. De camper voorzieningen is prima geregeld in de prijs en bestaat uit vuil water of toilette lozen, water aanvullen en 220 volt aansluiting er is ook een openbaar toilette naast de camperplaats. Het gezellige centrum met supermarkt, bakker, restaurants, bars en Office Tourisme is op ongeveer 2 km vanaf de camperplek. Voor te wandelen of te fietsen is het hier een prima omgeving.
Op de camperplaats Les-Amourettes in La-Faute-sur-Mer bevindt U zich op een schiereiland met plaats voor 32 campers met service in de prijs voor het lozen, water aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

Route de la Pointe d Arcay, 232
85460 La-Faute-sur-Mer
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

46.31499,-1.30685

prijs

€ 11,30 (2 personen + tax)
  € 12,80 van 01 apri t/m 30 sept
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
32 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+03030

ander in Pays-De-La-Loire


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats La Faute sur Mer (Les Amourettes)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline