Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Saumur (Loire)

Camperplaats in Saumur is gelegen in een rustig schaduwrijk park aan de oever van een zijarm van de Loire. In het park zijn ongeveer 60 niet afgebakende camperplaatsen en U kan vrij staan waar U wenst op een groot grasveld. De noodzakelijke basisvoorzieningen zijn beschikbaar om vuil water of chemisch toilette te lozen en vers water te tanken alle deze diensten zijn gratis. Voor Uw bevoorrading gaat U best naar Saumur centrum op ongeveer 5 km dit kan perfect met de fiets langs de Loire. In het seizoen komt elke morgen een bakker op het terrein met vers brood en verder is deze camper parking ideaal om de prachtige omgeving te verkennen.
Camperplaats in Saumur is gelegen in een rustig schaduwrijk park aan de oever van een zijarm van de Loire. Voorzieningen vuil water of chemisch toilette lozen en vers water te tanken alles gratis.

adres

Chemin de Beaumier
49400 Saumur
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

47.24175,-0.02269

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 april tot 30 oktober
60 plaatsen
24 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+01280

ander in Pays-De-La-Loire


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Saumur (Loire)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline