Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats La Suze sur Sarthe (le Port)

De oude camping le-Port is nu ingericht als camperplaats in La-Suze-sur-Sarthe de camper parking grenst achteraan aan de vorige camperplek er is ruimte voor 51 campers. Het is een nette plaats met voorzieningen in de prijs water aanvullen, toegang tot de afwastafels, wifi en 220 volt. Er zijn douches en toiletten beschikbaar U krijgt toegang door extra te betalen aan de slagbomen bij aankomst. Het centrum met winkels, restaurants en bars is net over de brug op een 500 meter van de camperplaats. Wandelen langs de rivier Sarthe, een fietstocht of zwemmen in het naastgelegen openlucht zwembad kan U waarschijnlijk wel ontspannen.
De oude camping le-Port is nu ingericht als camperplaats in La-Suze-sur-Sarthe er is ruimte voor 51 campers. De service in de prijs water aanvullen en 220 volt, lozen moet U extra betalen.

adres

Avenue de la Piscine
72210 La-Suze-sur-Sarthe
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

47.88916, 0.03326

prijs

€ 8,44 (2 personen + tax)
  € 11,44 van 01 okt t/m 15 mei
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
betalend
cassette lozen
betalend
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
51 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02930

ander in Pays-De-La-Loire


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats La Suze sur Sarthe (le Port)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline