Frankrijk Pays-De-La-Loire

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Bouchemaine (Maine)

Prachtige camperplaats in Bouchemaine op het terrein van een voormalige camping aan de oever van rivier Maine. Er zijn 45 ruime camperplaatsen met een all-in prijs voor het lozen, aanvullen, douche, 220 volt, wifi en een grasveld voor ieder de camper staat geparkeerd op het asfalt. Bij het betalen aan de automaat krijgt U een code deze heeft U nodig voor water, wifi en douche. Winkels en het centrum binnen wandelafstand met diverse restaurants, bars en een buurtwinkel, er loopt een fietspad naast de Maine. Opgelet U kan alleen gebruik maken van alle faciliteiten vanaf 1 maart tot en met 30 november.
Prachtige camperplaats in Bouchemaine op het terrein van een voormalige camping aan de oever van rivier Maine. Er zijn 45 ruime camperplaatsen met een all-in prijs voor het lozen, aanvullen, douche, 220 volt en wifi.

adres

Rue Chevrière, 25
49080 Bouchemaine
Pays-De-La-Loire Frankrijk

gps

47.41927,-0.61148

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
45 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+01260

ander in Pays-De-La-Loire


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Bouchemaine (Maine)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline