Duitsland Bayern

vandaag open

2 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Penzberg (Berghalde)

Camperplaats aan het recreatie gebied Berghalde in Penzberg op een rustige locatie met ruimte voor 12 campers. De voorzieningen zijn water lozen, cassette lozen, water aanvullen en 220 volt voor deze twee laatste moet wel extra betaald worden. Er is ook een openbaar toilette op een 80 meter van de camperparking. Voor inkopen kan U terecht in een supermarkt op loopafstand het centrum is op 1,5 km verwijderd van de camperplek en daar is ook een supermarkt, winkels en diverse horeca aanwezig is. Voor te wandelen of fietsen is het hier een perfecte omgeving en vanaf de top van Berghalde heeft U een mooi zicht over het heidegebied rond Penzberg en het Alpen gebergte.
Camperplaats aan het recreatie gebied Berghalde in Penzberg op een rustige locatie met ruimte voor 12 campers. De voorzieningen in de prijs is lozen, water aanvullen en 220 volt extra betalen.

adres

Zibetholzweg, 1
82377 Penzberg
Bayern Duitsland

gps

47.75841,11.38747

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
12 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

2 van 5 (2 stemmen)
n°: de+02580

ander in Bayern


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Penzberg (Berghalde)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline