Duitsland Bayern

vandaag open

2.5 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Kitzingen (Main)

Op de oever van de Main in Kitzingen is een grote camperplaats met ruimte voor 70 campers op gemarkeerde ruime plaatsen. De camperservice met vuilwater of toilet lozen en wifi is gratis, water aanvullen, 220 volt aansluiting is betalend ook zijn er toiletten beschikbaar in een sanitaire container. Om het centrum te bereiken moet U over de oude brug die U recht in de gezellige oude stad van Kitzingen brengt met historische gebouwen, zoals de Falterturm en het oude stadhuis. In het center vindt U ook supermarkt, restaurants en bars.
Op de oever van de Main in Kitzingen is een grote camperplaats met ruimte voor 70 campers op gemarkeerde ruime plaatsen, lozen is gratis, water aanvullen en 220 volt is betalend.

adres

Bleichwasen
97318 Kitzingen
Bayern Duitsland

gps

49.74368,10.16340

prijs

€ 11,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
70 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

2.5 van 5 (4 stemmen)
n°: de+04600

ander in Bayern


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Kitzingen (Main)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline