Duitsland Bayern

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Garmisch Partenkirchen (camp am wank)

Camp am Wank een camperplaats in Garmisch Partenkirchen, het is een grote camperplaats met ruimte voor 100 campers en een prachtig uitzicht op de Alpen. De camperservice is aan een sanitaire paal met lozen grijswater of toilet en watertank aanvullen op de camper parking zijn 220 volt kasten voorzien om aan te sluiten. In een klein sanitair gebouw is een toilet en douche voorzien. Op ongeveer 500 meter heeft U een supermarkt en voor naar het center te geraken is er busvervoer dat is inbegrepen in de prijs. De omgeving is prima geschikt om te wandelen in de bergen en ook fietstochten te maken.
Camp am Wank een camperplaats in Garmisch Partenkirchen, het is een grote camperplaats met ruimte voor 100 campers en een prachtig uitzicht op de Alpen. Met service om te lozen, water, 220 volt, douche en toilet.

adres

Wankbahnstrasse, 2
82467 Garmisch Partenkirchen
Bayern Duitsland

gps

47.50573,11.10756

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
100 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: de+00390

ander in Bayern


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Garmisch Partenkirchen (camp am wank)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline