Duitsland Bayern

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Bamberg (Bambados)

Verzorgde camperplaats in Bamberg aan het zwembad en wellness Bambados direct aan het grote stadspark met plaats voor 23 campers. Het is een rustige plaats met voldoende ruimte aan de camper en een prima serviceplaats voor het gratis lozen van zwart water of cassette toilette, betalend water tanken en 220 volt aansluitingen. U bent op een 3 km van het centrum van Bamberg maar er is een bushalte nabij de camperplek of U kan natuurlijk ook met de fiets. In het center heeft U restaurants, bars, winkels, supermarkt maar ook veel mooie plaatsen en bezienswaardigheden.
Verzorgde camperplaats in Bamberg aan het zwembad en wellness Bambados direct aan het grote stadspark. Gratis lozen van vuilwater of toilette, betalend water tanken en 220 volt aansluiting.

adres

Podeldorfer Strasse, 176
96050 Bamberg
Bayern Duitsland

gps

49.90133,10.92498

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
23 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+03410

ander in Bayern


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Bamberg (Bambados)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline