Duitsland Bayern

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Bad Bruckenau (Kurpark)

Bad Bruckenau heeft een netjes aangelegde camperplaats in een mooie omgeving aan het Kurpark en met een prachtig uitzicht over de regio. Er is ruimte voor 10 campers op de camper parking met service in de prijs begrepen lozen grijswater of toilet en extra betalen voor 220 volt aansluiting of water bij te vullen. Het centrum is ongeveer op 4 km van de camperplaats maar in de directe omgeving heeft U natuurlijk het Kurpark en het staatsbad maar ook enkele restaurants. Wandelen of fietsen brengt hier alleen maar rust.
Bad Bruckenau heeft een netjes aangelegde camperplaats in een mooie omgeving aan het Kurpark en met een prachtig uitzicht over de regio. Er is ruimte voor 10 campers met service om te lozen, water en 220 volt.

adres

Schluchterner Strasse, 5
97769 Bad Bruckenau
Bayern Duitsland

gps

50.30560,9.74875

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: de+00370

ander in Bayern


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Bad Bruckenau (Kurpark)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline