Duitsland Bayern

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Marktbreit (An den Mainwiesen)

An den Mainwiesen in Marktbreit is een camperplaats aan een recreatie zone met plaats voor 30 campers. In de prijs begrepen is lozen vuilwater of cassette toilet en wifi, voor 220 volt of watertank aanvullen moet U extra betalen. Naast de camperparking is een bar en Italiaans restaurant waar U lekker kan eten. Op ongeveer 1 km wandelen langs de Main is een supermarkt. Aan de overzijde bent U aan de rand van het centrum en het toeristen kantoor waar U meer informatie vindt over Marktbreit dat zeker de moeite is om eens te bezoeken.
An den Mainwiesen in Marktbreit is een camperplaats aan een recreatie zone met plaats voor 30 campers. In de prijs begrepen is lozen en wifi, voor 220 volt of water aanvullen moet U extra betalen.

adres

Marktstefter Strasse,1
97340 Marktbreit
Bayern Duitsland

gps

49.67151,10.14982

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05720

ander in Bayern


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Marktbreit (An den Mainwiesen)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline