Duitsland Bayern

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Marktbreit (An den Mainwiesen)

An den Mainwiesen in Marktbreit is een camperplaats aan een recreatie zone met plaats voor 30 campers. In de prijs begrepen is lozen vuilwater of cassette toilet en wifi, voor 220 volt of watertank aanvullen moet U extra betalen. Naast de camperparking is een bar en Italiaans restaurant waar U lekker kan eten. Op ongeveer 1 km wandelen langs de Main is een supermarkt. Aan de overzijde bent U aan de rand van het centrum en het toeristen kantoor waar U meer informatie vindt over Marktbreit dat zeker de moeite is om eens te bezoeken.
An den Mainwiesen in Marktbreit is een camperplaats aan een recreatie zone met plaats voor 30 campers. In de prijs begrepen is lozen en wifi, voor 220 volt of water aanvullen moet U extra betalen.

adres

Marktstefter Strasse,1
97340 Marktbreit
Bayern Duitsland

gps

49.67151,10.14982

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05720

ander in Bayern


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Marktbreit (An den Mainwiesen)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline