1 x gestemd
Duitsland Bayern Absberg (Badehalbinsel)
score 3.0 op 1 stemmen
Thank you for rating this article.

camperplaats Absberg

nu gesloten


Absberg (Badehalbinsel) Duitsland

meningen


beschrijving

Mooie grote camperplaats in Absberg direct aan de Kleinen Brombachsee. De camperparking is voorzien van alle gemakken om het verblijf aangenaam te maken en met vele activiteiten aan het water. Voor de camperaar is de camper parking ook voorzien van toilet, douche, afwasbakken en voor de camper van lozen, aanvullen en 220 volt aansluitingen. Het aanvullen van water en gebruik douches of 220 volt moet extra betaald worden. U verblijft in een prachtige omgeving voor te wandelen en te fietsen met het centrum en supermarkt op ongeveer 1 km. Er is een ontbijt service, broodjes service, minigolf, bar, restaurant en U kan ter plaatse een boot huren om op het meer te varen.

cp n°: de+00350


camperplaats Absberg

adres

Badehalbinsel, 5
91720 Absberg
Bayern Duitsland

gps

49.13668,10.86751

prijs

€ 15,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 13 maart tot 13 november
 240 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

meer Duitsland


installeer onze webapp

telefoon webappDe gratis webapp wordt automatisch aangeboden op telefoon, tablet of computer. Wanneer U de eerste keer onze website bezoekt na het bekijken van enkele pagina's ! Na de installatie staat het Motorhomenet app icon op het apparaat en is direct klaar voor gebruik. Resultaat super snelle laadtijd, vlotter schakelen tussen de verschillende camper locaties, nieuw toegevoegde plaatsen vanop de eerste rij en meer. Met de app kan U steeds gebruik maken van het aanbod camperplaatsen op Motorhomenet.

pwa motorhomenet installatie Iphone
pwa motorhomenet installatie Iphone

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Om deze Web App op uw iPhone/iPad te installeren, drukt u op het pictogram. Progressive Web App | Share Button En vervolgens Toevoegen aan startscherm.

Offline