Duitsland Bayern

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Absberg (Brombachsee)

Mooie grote camperplaats in Absberg direct aan de Kleinen Brombachsee. De camper parking is voorzien van toilet, douche, afwasbakken en voor de camper van lozen, aanvullen en 220 volt aansluitingen. Het aanvullen van water en gebruik douches of 220 volt moet extra betaald worden. U verblijft in een prachtige omgeving voor te wandelen, te fietsen of te genieten van vele activiteiten aan het water. Er is een ontbijt service, broodjes service, minigolf, bar, restaurant en U kan ter plaatse een boot huren om op het meer te varen. Het centrum en supermarkt op ongeveer 1 km.
Mooie grote camperplaats in Absberg direct aan de Kleinen Brombachsee, voorzien van toilet, douche, afwasbakken en service om te lozen, aanvullen en 220 volt aansluitingen.

adres

Badehalbinsel, 5
91720 Absberg
Bayern Duitsland

gps

49.13765,10.86986

prijs

€ 15,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 13 maart tot 13 november
240 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00350

ander in Bayern


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Absberg (Brombachsee)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline