Belgie Henegouwen

vandaag open

3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Ronquieres (hellend vlak)

De camperplaats in Ronquieres is gelegen op een rustige parking aan de voet van het bekende hellend vlak, de camper parking biedt U geen service. Maar het is natuurlijk wel de uitgelezen locatie voor een bezoek aan de scheepslift. De lift die schepen transporteert in grote waterbakken over een lengte van 1,5 km en een hoogte verschil van 70 meter is de moeite om te aanschouwen. Verder is er niet veel te beleven in de directe omgeving.
De camperplaats in Ronquieres is gelegen op een rustige parking aan de voet van het bekende hellend vlak, de camper parking biedt U geen service. Maar het is natuurlijk wel de uitgelezen locatie voor een bezoek aan de scheepslift.

adres

Rue Rosemont
7090 Ronquieres
Henegouwen Belgie

gps

50.60636,4.22272

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+00100

ander in Henegouwen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Ronquieres (hellend vlak)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline